Kweeksets XP

Bij NaturalAwakening vind je alles wat je nodig hebt om je eigen psychedelische gewas te kweken. Momenteel bieden wij een selectie van onze drie meest favoriete soorten grow kits aan, elk met hun unieke en onbeschrijfelijke effecten.

 

Vanwege de kwaliteit van onze Freshmushrooms producten en het daarbijhorende gehalte aan werkzame stoffen zijn deze paddo's aanzienlijk sterker dan die uit veel traditionele kweeksets. Door deze ontwikkeling hoef je slechts de helft van de gebruikelijke hoeveelheid paddo's te consumeren om de verwachte en vertrouwde trip te ervaren.

Wat zijn 100% Mycelium Magic Mushroom Grow Kits?

Mycelium is het netwerk van fijne draden in een schimmel, ook wel hyfen genoemd. Bij Freshmushroom kweeksets hebben we een geavanceerde ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het substraat nu bestaat uit 100% mycelium.

Deze bodem vormt de ideale basis voor paddo’s om op te groeien. Zonder bevruchting staat deze bodem garant voor meerdere flushes. Daarom is het belangrijk tijdig te oogsten, voordat de sporen van de paddo op de bodem vallen.