Magic Truffels XP

Bij NaturalAwakening vind je de beste selectie van hoogwaardige magische truffels, zorgvuldig en met liefde gekweekt. Verken diepere dimensies van bewustzijn en krijg een diepgaand begrip van jezelf en het universum. Bestel vandaag nog en laat je betoveren!

Wat zijn Magic Truffels?

Magische truffels 'officieel bekend als Sclerotium' (meervoud: 'Sclerotia'). Onder de juiste omstandigheden groeien ze als compacte massa's van verhard mycelium, waarin voedsel en water worden opgeslagen voor minder gunstige omstandigheden.

Op aarde zijn ongeveer 200 soorten paddestoelen geïdentificeerd die psilocybine en psilocine bevatten, en sommige van deze soorten produceren Magic Truffels. De bekendste zijn Psilocybe tampanensis, Psilocybe mexicana en Psilocybe atlantis.

Wat is een gebruikelijke dosis?

Elke portie van onze losse, vacuüm gesealde producten bevat 20 gram Magic Truffels. Onze Magic Truffels zijn met zorg geselecteerd voor hun hoge potentie en kwaliteit. Voor beginnende gebruikers raden we aan om een halve portie te nemen.

Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je beter bepalen wat de juiste dosering voor jou is. Het verschil tussen een positieve en negatieve ervaring kan afhangen van de dosis. Te weinig kan irritatie en teleurstelling veroorzaken, terwijl te veel overweldigend kan zijn. Ieder individu reageert anders op verschillende stoffen en doseringen, en het vinden van de juiste hoeveelheid die voor jou werkt is de sleutel.

Om het eenvoudiger te maken, hebben we hier een doseringsschema voor Magic Truffels:

- 05-10 gram voor een lichte kennismakingstrip
- 10-15 gram voor een medium trip
- 15-25 gram voor een diepere ervaring op het hoogste niveau, voor ervaren psychonauten.

Hoe te gebruiken?

Deze vacuüm gesealde porties magische truffels zijn klaar voor consumptie. Het enige wat je hoeft te doen, is de verpakking openen en ze consumeren. Echter, bepaal eerst de juiste dosering voor jezelf.

Magische truffels zijn bedoeld voor personen van 18 jaar of ouder. Het beste effect krijg je wanneer je de magische truffels op een lege maag inneemt. Je kunt ze vers eten, er thee van zetten, of beide doen. De effecten zijn merkbaar na 20-40 minuten en kunnen, afhankelijk van de dosis, 4-6 uur aanhouden.

Zorg ervoor dat er altijd een nuchter persoon aanwezig is. Neem nooit deel aan het verkeer terwijl je onder invloed bent van magische truffels.

De juiste setting om truffels te consumeren.

Als je truffels gaat gebruiken, is het belangrijk om te weten over "set en setting". Dit betekenen eigenlijk twee dingen: je eigen mindset (hoe je je voelt) en de omgeving waarin je bent. Als je je veilig en prettig voelt op de plek waar je bent en omringd bent door vertrouwde mensen, kan dit een positieve invloed hebben op je ervaring. Maar als je bijvoorbeeld op een druk festival bent of net een ruzie hebt gehad, kan dit juist een negatief effect hebben.

Op internet kun je veel verhalen vinden van mensen die truffels hebben geprobeerd. Het kan handig zijn om te vragen naar ervaringen van anderen om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten. Maar onthoud dat elke trip anders is en het effect kan verschillen per persoon, afhankelijk van hoe je je voelt en waar je bent.

Het is ook slim om de dag na het trippen vrij te houden. Zo kun je tijdens de trip meer rust hebben en heb je extra tijd om alles wat je hebt meegemaakt te verwerken. Dit kan helpen om de ervaring beter te begrijpen en er meer uit te halen.

Hoe lang is de houdbaarheid?

Alle magische truffels die wij produceren en verzenden, worden zorgvuldig vacuüm geseald, met een techniek die ook in de levensmiddelenindustrie wordt gebruikt. Hierdoor streven we ernaar om onze producten zo lang mogelijk vers te houden. Magische truffels zijn levende organismen, en daarom geldt: hoe eerder je ze consumeert, hoe beter de smaak en het effect zullen zijn.

Om de versheid te behouden, adviseren we je om je magische truffels in een donkere koele omgeving te bewaren, bij voorkeur in de koelkast. Wanneer de magische truffels koel worden bewaard, kunnen ze tot 3 maanden houdbaar zijn. Na deze periode kunnen we de versheid van het product niet langer garanderen.

Kweker van eigen bodem!

Onze kweker en partner 'Freshmushrooms' is sinds 2008 de producent van Magic Truffles in europa. Gedurende deze periode zijn de truffles door continue veredeling tot in de perfectie geoptimaliseerd. Sinds onze samenwerking met Freshmushrooms, staan wij garant voor de hoogste kwaliteit in de markt dankzij hun unieke en professionele kweekproces.

Freshmushrooms is een vooraanstaande en zeer ervaren kweker in Nederland. Zei kweken de belangrijkste magische truffels, waaronder de Psilocybe hollandia, Psilocybe atlantis en Psilocybe mexicana.

De Psilocybe hollandia is een magische truffel die exclusief door onze kweker wordt gekweekt en is de koning onder de magische truffels. Met een dubbele sterkte in vergelijking met een normale magische truffel en een heerlijke smaak, is hij werkelijk uniek in zijn soort en daar zijn wij trots op!